Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Januar var en usædvanlig travl måned for Malte Dalby Christensen. Klokken seks stod han klar på sit job i kantinen hos Miljøstyrelsen. Klokken 14 kunne han tørre køkkenbordet af og pakke knive og gryder til side. Og her ville arbejdsdagen for de fleste nok stoppe. Men ikke for den unge kok. Han fortsatte til caféen, der hører til det nye H.C. Andersens Hus, hvor der ventede mere arbejde. Her blev køkkenudstyret byttet ud med telefonen og mødeblokken, for der skulle indgås leverandøraftaler og indkøbes udstyr og service. Og sådan foregik det hver dag i årets første måned, skriver Fyens.dk.

Malte Dalby Christensen er den nye forpagter på Café Deilig, som han åbner dørene til tirsdag 7. februar. En opgave, som han overtager efter Meyer’s, der indtil august sidste år drev stedet.

”Vi kommer til at favne bredere og vil også forsøge at indfange hyggen lidt mere. Det skal virkelig være et sted for alle,” lyder det fra Malte Dalby Christensen, mens han kigger rundt i det store, runde lokale.

Når caféen åbner, bliver det med Det Økologiske Mærke i bronze. På sigt håber Malte Dalby Christensen, at det kan blive til et sølv-mærke.

Læs hele historien her.

Travl sæson i vente på stort hotel under udvidelse

Der er travlt på et stort, fynsk hotel, som lige nu er i gang med en udvidelse på 195 værelser. Det lover godt for efteråret, og samtidig ligger der store forespørgsler for 2025 og 2026, fortæller direktør.

Log ind