Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden 2014 har kapitalfonden Polaris været medejer af cateringfirmaet Det Danske Madhus, der primært servicerer de ældre med måltider i landets kommuner. Men nu har kapitalfonden og virksomhedens stiftere solgt virksomheden til det tyske cateringfirma Apetito, der er familieejet. Det oplyser Polaris i en pressemeddelelse, skriver FødevareWatch.dk.

”Det Danske Madhus har gennemgået en solid udvikling, og vi har nydt det gode partnerskab med en dedikeret gruppe af stiftere, ledelse og medarbejdere. Vi føler os helt trygge ved at give stafetten videre til Apetito, der har dyb indsigt i industrien og vil yde et stort bidrag til den succesfulde udvikling af forretningen,” siger partner i Polaris, Rune Lillie Gornitzka, ifølge meddelelsen.

Trods ejerskiftet fortsætter den nuværende ledelse i Det Danske Madhus. Virksomheden har 200 ansatte, der laver ca. 115.000 måltider om ugen til 93 kommuner.

Læs hele historien her.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind