Discipliner


Alle tilmeldte deltager i udvælgelsen, som finder sted søndag den 10. november 2019 i Odense. Del tagerne kan bl.a. komme igennem nogle af følgende discipliner (de udvalgte discipliner oplyses i god tid inden konkurrencen):

  • Barista
  • Borddækning
  • Champagneåbning med sabel
  • Fadservering
  • Flambering, tranchering eller filetering
  • Forklaring af en given menu med anbefaling af tilhørende drikkevarer
  • Identificering af vin
  • Skriftlig teoriprøve
  • Mixologi
  • Præsentation af kold buffet
  • Salat/Dressing
  • Servietfoldning
  • Skriftlig teoriprøve
  • ’Taking orders’ – vejlede i mad/vin/ost foreslå alternativ ved f.eks. allergi
  • Viden om ost
  • Viden om spiritus
  • Viden om øl
  • Vindekantering

Blandt deltagerne i udvælgelsen vil de 5 bedste deltagere blive udtaget som finalister til Årets Tjener 2020. Herudover vil der blive udtaget en reserve til finalen.