Vil du hjælpe elever det sidste stykke gennem hotel- og restauranterhvervets uddannelser? Eller vil du hjælpe med at godkende nye lærepladsvirksomheder?
HORESTA mangler lige nu erfarne brancheprofiler til at være skuemestre og besigtigelsespersoner ved de afsluttende prøver og besigtigelse af nye lærepladsvirksomheder.

Der er således brug for personer, der kan være med ved svendeprøverne på tjener-, receptionist- og gastronomuddannelserne og som har et godt kendskab til uddannelsen af elever.

Ved prøverne er der altid en underviser og to repræsentanter fra erhvervet. Her vil du kunne indgå i bedømmelsen af elevens præstation samt få indblik i den nyeste udvikling og læring, som eleven har oparbejdet i skole- og praktiktiden. Og så er det selvfølgelig også en mulighed for, at du kan præsentere din virksomhed for den næste generation af kolleger i erhvervet.

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte HORESTAs uddannelses- og projektchef, Pia Svane.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind