Fra torsdag til lørdag i sidste uge strømmede nysgerrige folkeskoleelever til Høng på Vestsjælland, hvor DM i Skills fandt sted. Arrangementet er blandt andet kendt for sine 49 fagkonkurrencer, hvor erhvervsuddannelsernes dygtigste elever dyster og viser talentet frem. Det er dog også en unik mulighed til at blive klogere for dem, der står over for et uddannelsesvalg.

HORESTA og 3F repræsenterede hotel- og restauranterhvervet, og via det fælles projekt, Hospitality Career, stod fire brancheambassadører klar til at besvare spørgsmål fra nysgerrige unge.

Projektleder fra Hospitality Career, Patrick Lykke Eilert, fortæller:

”Til DM i Skills kan man jo mærke passionen fra eleverne i konkurrencerne, men på vores stand kunne man også komme i dialog med ambassadørerne, der har valgt denne uddannelsesvej. De gav på deres egen personlige måde svar på, hvorfor denne branche er så fantastisk, og hvilke muligheder der følger med dette uddannelsesvalg,” siger han, og fortsætter:

”Hospitality Career havde blandt andet flere end 650 deltagere i vores uddannelsesquiz. Jeg håber og tror, at vi har været med til at så et frø hos de unge i folkeskolerne, som forhåbentlig kan få lov til at spire de kommende år, inden de skal vælge uddannelse. Mulighederne i branchen er store, og der er plads til alle,” fortæller han.

Vinderen af Hospitality Career’s quiz, Sebastian, kunne glæde sig over en ny iPhone 13. Han fortæller:

”DM i Skills har helt sikkert gjort mig klogere på, hvad en erhvervsuddannelse indeholder, og jeg hælder meget til at gå denne vej. Jeg kan godt lide håndværksfagene, så nu handler det om at finde det, der passer mig allerbedst,” fortæller han.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind