Semifinalen blev afholdt i Odense i november 2017 og her fandt man de 5 bedste, som gik videre til finalerunden den 18. marts 2018 under FoodExpo-messen i Herning.


Nicolai Martens, vinder af Årets Tjener 2018

Restaurant Kong Hans Kælder i København

Karina Grand Kannegaard

Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia

Kim Thygesen

Restaurant KöD i København

Simon Bjerre Pedersen

Restaurant Tabu i Aalborg

Kristine Slott Olsen

Restaurant Formel B i København

Fotorettigheder 
Fotos må udelukkende benyttes til omtale af Årets Tjener 2018 og kun med angivelse af fotografens navn; Claes Bech-Poulsen. 
Fotos må under ingen omstændigheder benyttes kommercielt, medmindre særskilt aftale indgås direkte med fotografen. 

For yderligere information, kontakt venligst 
Fotograf Claes Bech-Poulsen, tlf. +45 40 19 93 99/claes@claesbp.com 
Marketingchef Sandra Knipschildt, mobil +45 26 85 80 90/knipschildt@horesta.dk 

 

VIDEO
Årets Tjener 2018

Nicolai Martens fra Restaurant Kong Hans Kælder i København kan kalde sig Årets Tjener 2018. Med titlen følger en præmiesum på 40.000 kr.

Konkurrencen blev afviklet søndag parallelt med Årets Kok. Fem af landets dygtigste tjenere havde nået finalen, og her lykkedes det endelig Nicolai Martens at løbe med guldet efter tre tidligere ture i finalen.

Nicolai er 26 år og udlært i 2011. Sølvmedaljen gik til Karina Grand Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia og bronzen til Simon Kvist Bjerre fra Restaurant Tabu i Aalborg.

Deltagerne i Årets Tjener-konkurrencen skulle blandt andet vise deres evner i fagets mange discipliner og som noget nyt, skulle de også producere en juice, der erstatte et glas vin til en af retterne.