Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Center Parcs Nordborg Resort har fået en bemærkelsesværdig start siden åbningen i juni. Med 92 pct. belægning i august og en gennemsnitlig opholdslængde på 7,5 dage har sæsonen overgået alle forventninger.

Især tyske og hollandske gæster har trukket op, og resortets tropiske vandland og naturnære beliggenhed har vist sig at være tilløbsstykker. Lokalt har detailhandlen i Nordborg mærket en tydelig effekt, bl.a. med øget salg af badetøj. Ifølge salgs- og marketingchef Gitte Hoeg Andersen har brandets høje kendskabsgrad i udlandet og loyale gæster spillet en stor rolle i succesen.

Samtidig arbejder resortet videre med børnesygdomme, varmeudfordringer i husene og forskelle i gæsternes forventninger. Naturen og biodiversiteten har dog overraskende stjålet rampelyset som mest fotograferede element.

Læs hele historien på Turistmonitor

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind