Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nordens største restaurantfestival - bedst kendt som Dinning Week - er i fuld gang i denne uge. Ugen giver tusindvis af danskere mulighed for at opleve nye restauranter og store madoplevelser til en fast særpris.
Adm. direktør i HORESTA Jeppe Møller-Herskind blev interviewet af P4 Sjælland om festivalens betydning for branchen – og hvorfor Dining Week er en unik måde at samle gæster og restauranter om glæden ved god mad. Dinning Week finder sted hvert år i uge 7 og 42.
Hør hele indslaget her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025