Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
29-årige Kristoffer Madsen imponerede dommerne med sin brug af Bornholmske ingredienser og innovation i både hovedret og dessert, hvilket sikrede ham 376 point og enstemmig anerkendelse.
Han belønnes med titlen, en måneds kørsel i en Audi, en inspirationstur til Italien og en præmiecheck på 20.000 kr.
Konkurrencens høje niveau blev fremhævet af dommerpanelet, som bestod af nogle af landets mest anerkendte kokke, herunder Brian Mark Hansen og Artur Kazaritski.
Kristoffer Madsen udtrykte stolthed over sin indsats og kaldte æren ved sejren den største præmie. Konkurrencen blev afholdt på Melstedgård og understregede fremtidens høje gastronomiske ambitioner i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Trods Trump: VisitDenmark forventer ny USA-rekord
13-02-2025
-
Tivoli Friheden sætter besøgsrekord og fordobler resultatet
13-02-2025
-
Madklubben flytter restaurant og lancerer nyt koncept
13-02-2025
-
Kendt kok lukker unikt restaurantkoncept efter konkurs
13-02-2025
-
Bühlmann løfter historisk hotel med millionrenovering
13-02-2025
-
HORESTA: Nationalt register skal bremse ukontrolleret Airbnb-udlejning
13-02-2025