Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Cille Bunk Pedersen, kok på Bistro Boheme og medlem af kokkelandsholdet, har haft en usædvanlig vej til succes.
Efter småjobs og en start på McDonald's fandt hun som 24-årig sin passion i kokkefaget.
Med læreplads på Ruths Hotel i 2017 tog karrieren fart, og hun er nu finalist i prestigefyldte konkurrencer.
Ved Rising Star 2025 måtte hun tage til takke med andenpladsen, men satser nu alt på Årets Kok 2025 i marts, hvor hun håber at gå hele vejen efter sidste års sølv.
Vestjyske rødder og en stærk vilje driver Cille Bunk Pedersen mod toppen.
Læs hele historien på TV 2
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025