Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flytningen betyder et farvel til à la carte og en satsning på faste menuer, hvor gæsterne kan vælge mellem forskellige delekoncepter – inklusiv en menu med drinks og snacks.
Ifølge marketingschef Morten Löwenstein passer den nye placering godt til konceptet.
Restauratør Thomas Oest ser frem til en skarpere profil, der favner både helaftensoplevelser og uformelle drinks.
Samtidig lover Madklubben flere spændende initiativer i Aarhus, blandt andet i den gamle telegrafbygning i Kannikegade.
Læs hele historien hos Aarhus Stiftstidende (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025