Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarksmesterskabet i Bålmad vender tilbage den 13. september 2025 under festivalen Food on Fire i Sorø. Kun fire deltagere bliver udvalgt af et dommerpanel, som blandt andre tæller Thomas Castberg, dommer i MasterChef, Judith Kyst, direktør i Madkulturen, sidste års vinder Kasper Mark Schou og tv-vært og kogebogsforfatter Nikolaj Kirk.
Konkurrencen kræver, at deltagerne på 120 minutter tilbereder en hovedret over åben ild med lokale råvarer fra Sjællands Spisekammer og assistance fra kokkeelever fra ZBC Kokke- og Tjenerskole. Undervejs kommenteres dysten af Michael Museth, stifter af Folkets Madhus og tv-kok på Tv2’s Go’ Morgen Danmark.
Han fremhæver bålets uforudsigelighed som en central udfordring. Hos Destination Sjælland, der står bag arrangementet, er ambitionen at løfte konkurrencen til et format på linje med kendte kokkekonkurrencer som Sol Over Gudhjem.
Direktør i Destination Sjælland, Morten Jensen, understreger, at der er store forventninger til niveauet på de serverede retter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025