Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Morten Dahlin (V), minister for by, land og kirke, har fået turismen som nyt ressortområde i sit ministerium, og det er en opgave, han glæder sig til at løfte. Det skriver Turistmonitor.dk.
”På det personlige plan er jeg enormt begejstret for det her ressortområde. Og så synes jeg virkelig også, at det passer ret godt ind i det øvrige ministerium,” siger Morten Dahlin, som ser turismen som en vigtig faktor for både vækst og udvikling i Danmark – både i byerne og på landet.
Morten Dahlin påpeger, at der er et stort potentiale i turismen, og han mener, at en af de største udfordringer er at forlænge turismesæsonen. Ved at skabe helårsbeskæftigelse og fuldtidsjob kan turismen ifølge Morten Dahlin bidrage endnu mere til livet i lokalsamfundene.
Med en ny pulje på finansloven på 200 millioner kroner og en turismereserve på 4x25 millioner kroner fra finansloven 2024, er der store forventninger til, hvordan midlerne kan bruges bedst muligt.
”Det eneste, vi siger, er, at de skal bruges til at styrke turismeindsatsen i Danmark. Jeg har tænkt mig at gå i dialog med de forskellige aktører på området for at høre præcis, hvad der er af udfordringer, og hvordan vi bedst kan bringe de penge i spil,” siger Morten Dahlin.
Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025