Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hostal de Pinós, beliggende i Catalonien, har netop fejret sit 500-års jubilæum.

Restauranten, som oprindeligt også tilbød indkvartering, har siden 1524 serveret traditionelle retter fra det catalanske køkken. I dag er den et populært stoppested for vandrere, cyklister og motorcyklister, der besøger Cataloniens geografiske centrum.

De nuværende ejere, Mònica Segués og hendes familie, har drevet restauranten i 22 år og fortsætter med at bruge lokale råvarer i deres retter. Jubilæet blev fejret med traditionelle retter og kulturelle begivenheder, der hylder restaurantens lange historie og stærke forbindelse til lokalområdet.

Læs hele historien på Standby.dk

Bouillon trodser kritik og udvider

Torben Klitbos restaurantkæde Bouillon har vækst og udvidelse i sigte, selvom flere konkurrenter kopierer konceptet og kritikken har været højlydt.

Log ind