Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Optimeet Messen, Nordens tager et spændende skridt fremad i samarbejde med Bella Center.

Den 20. marts 2025 slår Optimeet Messen dørene op til Bella Arena, den nye, multifunktionelle hal i Bella Center, og byder velkommen til en endnu større messe. Med plads til 30-40 nye udstillere og totalt mere end 300 udstillere skaber Optimeet en unik mulighed for flere udstillere fra både ind- og udland til at vise deres nye løsninger og produkter.

”Det er med en vis tristhed, at Optimeet forlader det ikoniske Forum på Frederiksberg. Den store efterspørgsel på stande har imidlertid gjort det nødvendigt at finde en større lokation. Optimeet og Bella Center har længe drøftet mulighederne for en messe i Bella Center, og nu bliver det en realitet. Flytningen vil gøre messen til en uforglemmelig oplevelse, hvor netværk, inspiration og forretningsmuligheder mødes på et helt nyt niveau,” siger Jacob Nedergaard, CEO, Optimeet.

MCH klar til Skandinaviens største rejsemesse

Safari er årets tema på Ferie for Alle, FFA, der afvikles fredag til søndag i Messecenter Herning, over 20 rejsebureauer har bud på denne ferieform. ”I alt har vi næsten 1.000 udstillere,” siger MCH’s projektchef for rejsemessen, Anders Ladefoged Mortensen, til Standby.dk.

Kendte kokke gæster Showkøkkenet på Madværkstedet

Der er blandt mange eksperter enighed om, at vi gør klimaet en tjeneste ved at skære ned på kødet, og derfor har Madværkstedet i år stort fokus på grønne alternativer. Det gælder også i Showkøkkenet, der er eventområdet i messens 'Kød & Fisk'-oplevelseszone - her beskæftiger man sig med kød ud fra et moderne perspektiv, men man finder også inspiration et helt andet sted.

Log ind