To dage med gastronomisk præcision og sans for detaljer kulminerede fredag i Silkeborg, hvor Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025 fandt deres vindere.
Norge tog guldet i kokkekategorien med Mari Solhaug Moi og Mathias Johnsen, mens Tristan Tómasson Manoury og Silvía Louise Einarsdóttir sikrede Island sejren blandt tjenereleverne.
Eleverne blev bedømt på både teknisk kunnen og evnen til at arbejde bæredygtigt. Kokkeeleverne tilberedte kreative menuer baseret på hemmelige råvarer, mens tjenereleverne excellerede i vinparinger, borddækning og klassiske serveringsdiscipliner.
Se reaktioner og stemningsbilleder fra de norske og islandske vindere samt fra overdommer Christian Neve i videoen herunder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025