Pernille Vermund fra Liberal Alliance, Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti og Jan E. Jørgensen fra Venstre udgør panelet til ”HORESTA og dilemmaknuserne” på Folkemødet.

Her skal de 4 folketingspolitikere diskutere og debattere, når de skal forsøge at løse dilemmaer om turisterhvervets rammevilkår.

Debattens format tager afsæt i det kendte P4 program ”Sara og Monopolet,” hvor lyttere skriver ind for at få løst hverdagsproblemer. Til HORESTA & dilemmaknuserne er lytternes hverdagsdilemmaer byttet ud med dilemmaer fra ledere i hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Hele debatten vil blive modereret af radiovært, Sara Bro – kendt fra blandt andet ”Sara og Monopolet.”

Arrangementet finder sted torsdag den 13. juni fra kl. 15.30 til 16.15 i Venstres have, Danchels Hus.

Under Folkemødet arrangerer HORESTA i partnerskab med Viva.com desuden et stort Garden Party for hotel- og restaurationsbranchen på The Falcon Hotel Bornholm. Her bliver det muligt at netværke med branchefolk, politikere og andre interessenter i en afslappet og festlig ramme.

Vores samarbejdspartner, Viva.com, er Europas første indløser, der tilbyder betalinger på mere end 1165 devices i 24 lande.

7-styrker inviterer til debat om Europaparlamentsvalget 2024

Forud for Europaparlamentsvalget inviterer det erhvervspolitiske netværk 7-styrker bestående af HORESTA, Lægemiddelindustriforeningen, Danske Rederier, Green Power Denmark, Landbrug & Fødevarer, Forsikring og Pension og Finans Danmark til debat med kandidater på tværs af partierne.

Debatindlæg: Skær kontantpligten til

I et debatindlæg bragt i Børsen argumenterer viceadm. direktør, Jeppe Møller-Herskind og adm. direktør i Finans Danmark, Ulrik Nødgaard for at indføre en tilpasset kontantregel. Læs et uddrag af indlægget her.

Log ind