Simon Boje Groth og Mads Friis havde til mødet med Jeppe Bruus to emner på dagsordenen i form af emballage og fritidsjob. Her var ministeren meget lydhør og åben over for forslag fra branchen til eventuelle løsningsmodeller.

På området for emballage arbejder HORESTA blandt andet for at gøre producentansvar og emballageafgift mere ensartet, så systemet bliver enkelt og forståeligt. En indsats, der på sigt gerne skal sikre de rette incitamenter.

Til mødet var fritidsjob også på dagsordenen. For tallene taler nemlig sit tydelige sprog: Unge, som har haft et fritidsjob, klarer sig bedre senere i livet end dem uden. De lærer om ansvar og pligter samt får værdifuld erfaring med arbejdsmarkedet. For virksomhederne kan unge i fritidsjob være en vej til at sikre fremtidens medarbejdere gennem kurser og uddannelse. Netop derfor har HORESTA længe kæmpet for at få flere unge fritidsjobbere. Skatteminister Jeppe Bruus var meget forstående over for de inputs, HORESTA havde med.

Du kan læse hele vores politiske udspil ’flere unge skal i fritidsjob’ via dette link.

HORESTA får ny formand

Mads Friis, adm. direktør i McDonald’s Danmark, skal fremover stå i spidsen for landets hoteller, restauranter og turistvirksomheder.

På vej med gigant-burger

For at tilfredsstille kundernes glubske appetit vil McDonald's senere i år teste en endnu større bøf på udvalgte markeder.

Log ind